Handla mat online

Alla uppskattar att bli bjudna på en kopp kaffe eller te, och en härlig fruktskål med flera olika sorters färska färgglada frukter är både vacker och inbjudande. Men har någon kommit ihåg att handla hem fikat och frukten?

Att lägga ut inköpsansvaret på någon i personalen är sällan någon bra lösning eftersom det blir stressigt att hinna med utöver alla andra arbetsuppgifter. Risken är att det faller bort i stressen, och att det bara finns skrumpna äpplen och gårdagens kalla kaffe att bjuda på när kunderna kommer.

Det finns en enkel lösning på det här bekymret – använd vår onlinetjänst. Du beställer dina varor på vår hemsida, och vi levererar dem till ditt företag. Vad du vill, när du behöver det.

Hur går det till?

När du ska göra din första beställning börjar du med att enkelt skapa ett konto på vår hemsida. För att påbörja din registrering går du in under fliken ”Organisation”. Där registrerar du dig och ditt företag med en mejladress och ett lösenord. Därefter klickar du på ”Nästa steg” som tar dig till nästa sida där du fyller du i namn och kontaktuppgifter. När du skriver in mejladressen är det viktigt att tänka på att den även blir ditt användarnamn. Vi rekommenderar att du skapar en separat mejladress för e-handelsköp istället för att använda din personliga mejl, så blir det enklare för fler att använda kontot. När du blivit godkänd som kund kan du lägga din första beställning, och få hem färska härliga varor att njuta av och bjuda på.

Varför välja e-handel?

Det finns fler fördelar med att handla online utöver att du sparar tid och att ingen i personalen behöver bära ansvaret för att handla. Som företagskund kan du till exempel skapa ett löpande abonnemang på de varor som går åt mest. Om ni till exempel erbjuder kaffe, te, frukost, fruktskål eller vatten till de anställda, så kan du enkelt skapa ett abonnemang för de varorna så att de alltid finns tillgängliga. Du bestämmer själv hur mycket ni behöver och hur ofta varorna levereras. Självklart är det enkelt och kostnadsfritt att ändra abonnemanget vid behov.

Om du har flera olika abonnemang är ett tips att ge vart och ett av dem ett unikt namn (t.ex. ”Kundtjänst” och ”Fikarummet”). På så sätt blir det lättare att hålla reda på dem, och risken för dubbelbeställning eller utebliven beställning minskar. När du lägger upp ditt abonnemang kan du också välja leveransdag och klockslag när det passar er bäst. Ingen behöver lämna arbetsplatsen för att handla, och ni vet precis när ni kan ta emot leveransen. Har ni sommarstängt går det självklart att pausa abonnemanget. Du ändrar helt enkelt bara abonnemanget från ”Aktiv” till ”Aktiv men inaktiv fr.o.m. – t.o.m.”. Då pausas ditt abonnemang under den tidsperiod du har valt, och aktiveras automatiskt igen på utsatt datum. Hur enkelt och smidigt som helst.

Klicka här för att handla online eller ladda ner nya ICA Pronto med hjälp av QR kod:

Har du några frågor om hur abonnemanget fungerar är du välkommen att kontakta oss!

Med vänlig hälsning,
Andreas Paulsson
ICA Stop