Kött , Chark & Ost

Låt dig inspireras av vår 42 meter långa delikatessdisk med ett av stans bästa och bredaste utbud!

I vår välfyllda manuella köttdisk hittar du svenskt hängmörat nötkött av bästa kvalité. För finsmakaren har vi dessutom härligt välmarmorerat amerikanskt nötkött, och ett brett utbud av prima fläsk-, lamm och kalvkött.

För de tillfällen du har ont om tid har vi förberett utsökta pannfärdiga rätter. Bara att ta hem och steka och avnjuta med goda tillbehör.

I vår manuella ostdisk hittar ni ett fantastiskt sortiment av ostar från de bästa leverantörerna. Fråga gärna efter Jon, vår fantastiskt kunniga ostmästare. Han kan ge er de bästa tipsen på roliga och smakrika ostar att prova, och förslag på goda tillbehör.

Vi har ett fantastiskt urval av exklusiva läckerheter i den manuella charkdisken, till exempel en utsökt Tryffelsalami och den spanska lufttorkade skinkan Jamo´n Iberico.Bland våra många skinksorter hittar du bland annat den populära kokta rosmarin-skinkan Cotto erbe.

Våra välsorterade kyldiskar med paketerat kött är fyllda med allt från nymald, svensk köttfärs till svenskt premium lammkött. Här finner du också prisvärda erbjudanden på säsongens kött.

Telefon kött: 08-544 406 82
Telefon chark: 08-544 406 92