Catering

Det finns alltid tillfälle för en fest, för små eller lite större sällskap. Vi har många alternativ att välja av buffé , smörgåstårtor, fisk & skaldjur och ett brett sortiment från vår manuella matdisk. Snabbt gott och enkelt. Har du ytterligare önskemål? Kom förbi oss i butiken, maila till eller ring 08-544 406 81 så hjälper vi dig att skräddarsy din fest efter dina önskemål.

Beställning
Beställ via mail till , ring oss på 08-544 406 81  eller kom in till oss. Det går även utmärkt att komma förbi till vår manuella disk och säga till någon av vår personal för hjälp. Minst fyra arbetsdagar före leveransdag vill vi ha er beställning.

Wrangensten Gastronomi

Upptäck den ultimata cateringupplevelsen med Wrangensten Gastronomi.

En exklusiv helhetsleverantör av cateringtjänster och evenemangsservice. Vår passion för gastronomi och service är oöverträffad och vi strävar alltid efter att leverera de mest minnesvärda matupplevelserna för våra kunder.

Med Wrangensten Gastronomi kan du njuta av exklusiv catering med en personlig touch.
Våra kockar använder bara de finaste råvarorna och tillagar all mat från grunden för att säkerställa att varje rätt är en smakupplevelse utöver det vanliga.

Men vi levererar inte bara maten – vi tar hand om allt från personal och servering till dekor och stämning.
Vårt team av professionella servitörer och bartenders är experter på att ge din fest eller evenemang den extra touchen som gör det till en oförglömlig upplevelse.

Så varför välja någon annan för din nästa stora tillställning?
Med Wrangensten Gastronomi kan du vara säker på att du får den bästa cateringupplevelsen som finns. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och låt oss ta hand om resten.

http://www.wrangenstengastronomi.se

Tårtor för alla tillfällen

För frågor och beställning av tårtor, kontakta oss på 08-544 406 81 eller maila till