Därför blir tillställningen bättre med catering

När det är dags att bjuda på en festlig tillställning är det viktigt att allting klaffar så att alla kan njuta och ha trevligt. Oavsett om det är en födelsedagsfest, studentmottagning, ett nyårsparty eller ett bröllop så måste allting ätbart finnas på plats, passa alla smaker och behov, inte ta för mycket tid att fixa till, se tjusigt ut, och självklart smaka riktigt delikat. Just därför är catering den perfekta lösningen för den perfekta tillställningen. Här är alla orsakerna varför.

 

Det blir mer tid över till att njuta och ha roligt.

Handen på hjärtat – att laga mat tar tid. Att laga mat till många tar mycket tid. Det ska planeras, beräknas hur mycket råvaror som behövs, förberedas, göras listor, storhandlas, bäras hem, sorteras upp, lagas till, läggas upp, piffas till, och det slutar inte där. Medan tillställningen pågår måste man se till att ingenting tar slut och att allt smakar som det ska. Allt som allt tar matlagningen mycket tid och energi som hade kunnat läggas på pynt, dekorationer, trivsel, umgänge, mingel, mys och annat festligt. Fest ska ju vara en fantastisk upplevelse – inte ett hårt arbete. Med catering behöver man bara bestämma vad som ska serveras och beställa, sedan sköter det sig självt.

 

Det går att bjuda på fantastisk restaurangmat hemma

Tänk att få mat tillagad av professionella kockar som använt allt sitt kunnande och all sin passion för mat för att laga till en perfekt och delikat middag med smaksensationer utöver det vanliga, och kunna servera hela härligheten hemma eller i en egenvald miljö, det är just vad catering innebär – att få möjligheten att servera och äta förstklassig restaurangmat där man själv vill. Dessutom snyggt upplagd och presenterad på ett aptitretande sätt som får alla gäster att dras till maten och minnas den långt efteråt.

 

Det är en klok investering

Många drar sig för att anlita catering för att de tror att det blir så dyrt, men det är inte lätt att storhandla utan att inköpen drar iväg när man inte är van att laga mat till många. Utöver det tillkommer alla resor och all tid. Cateringproffs är effektiva och kan laga till stora mängder på ett ekonomiskt sätt. Att anlita catering till tillställningen sparar inte bara tid och hårt slit, det kan mycket väl spara pengar också.

 

Det blir enklare att ta hänsyn till olika behov

Att bjuda många gäster innebär också att man måste ta hänsyn till eventuella allergier, preferenser och andra behov. Är man inte van kan det vara svårt att laga till god mat när man inte kan använda vissa råvaror. Däremot är duktiga cateringkockar riktiga proffs på att laga till underbar mat som passar alla. Ingen behöver missa någonting eller oroa sig med catering.

 

Det finns catering för alla tillfällen

Att beställa mat behöver inte alltid handla om att ta hem en jättebuffé. För en enklare mottagning kan det gott och väl räcka med lite plockmat, eller varför inte en jättegod smörgåstårta. Det går till och med att beställa hem middagsmaten till en mindre och mer intim tillställning hemma, så att man kan ägna mer tid åt att umgås och ha roligt tillsammans. Cateringleverantörer har också mycket erfarenhet om vad som passar till vad och hur mycket som går åt, så det går alltid att få goda råd när man inte vet exakt vad som passar bäst till ett visst tillfälle.

 

Här på ICA Stop har vi catering som passar alla tillfällen. Vi har bland annat riktigt goda smörgåstårtor med allt från rostbiff, parma och mozzarella till lax, räkor och vegetariskt. Vi kan leverera härligt färsk och nykokt fisk och skaldjur, som till exempel hummer, räkor, havskräftor och vår egen delikata sushi. För större tillställningar har vi massor med olika bufféer som passar alla smaker, teman och bjudningar. Vi kan bjuda på allt från fetaostfylld kycklingfilé, rökt lax, västerbottensostpaj, rostade grönsaker och italiensk potatissallad med soltorkade tomater, till dessertostar, halloncheesecake, passionsfruktmousse och mandeltårta med vispgrädde. Att anlita oss för catering ska smaka lika bra som det är enkelt och flexibelt. Vi serverar all vår mat med kärlek, omtanke och förstklassiga råvaror. Så att du kan spara tid, energi och trassel samt undvika stress och istället kunna njuta av din tillställning så mycket som möjligt.

 

Vill du beställa god och festlig cateringmat från oss kan du till exempel ringa oss på 08-544 406 80 eller mejla oss på . Självklart går det bra att besöka oss i butiken också.

När du beställer catering från oss behöver vi din beställning senast tre dagar innan du behöver maten. Vi kan självklart även ta fram vegetariska och allergianpassade alternativ vid behov. Prata bara med oss så hjälper vi dig med en lyckad tillställning.