napoleon-1

napoleonlogga

Om du älskar att laga mat och framför allt att grilla så kommer du att älska Napoleongrillar

Framtagna av matälskare för matälskare med teknik och kvalitet utöver det vanliga. En helt unik funktion hos flera av Napoleon gasolgrillar är SIZZLE ZONE, en patenterad teknik där man snabbt kommer upp i 1000°C vilket gör att köttet omedelbart täpps till på ytan så att köttsafter stängs inne i köttet. Vilken grill du än väljer så kan vi garantera att du får en grill som du får glädje av i många år och som kommer att ge dig och dina vänner många oförglömliga matupplevelser.

napoleon-3 napoleon-2 napoleon-1

P500RSIB_Angled_silver_HR-300x262NAPOLEON från Canada är ett familjeägt företag som i mer än 36 år levererat produkter till hem över hela världen och som är fast beslutna att endast designa och tillverka det allra bästa inom högeffektiva grillar. Överlägsen teknik, mycket stabil prestanda, balanserad design är kännetecknande för varumärket Napoleon. Din Napoleon grill är designad för att utmärka sig, vilket erbjuder en matlagningsupplevelse som är lika tillfredsställande som de smakfulla måltider du tillagar.

Nu finns NAPOLEON även i Sverige, något som välkomnas av många grillentusiaster. Välkommen också du att ta del av Napoleons breda utbud av grillar och tillbehör. Vi är övertygade om att du kommer att hitta det som passar just dig och din familj. Vi på ICA Stop är stolta återförsäljare av NAPOLEON grillar .

Nap_videos-bild

På denna länk hittar du många instruktiva videos från NAPOLEON. Här finns både grilltips och tips på hur du bäst använder din Napoleon grill på bästa sätt för bästa resultat.

Välkommen in till oss och hämta katalog, du kan även ladda ner katalog och prislista här: Napoleonkatalog 2019 | Napoleonprislista 2019

Låt oss lämna en offert till absolut bästa pris, begär offert eller kontakta oss på napoleon@icastop.com.

Kontaktperson Napoleongrillar: Caroline Legnestam, tel: 08-544 406 86.

Följ Napoleongrillar på Facebook!