Kallskänka

ICA Stop – paradiset för matälskare

Kallskänka

Om oss

Vare sig du brukar komma in till oss eller aldrig varit här, vill vi berätta om vår utmärkta butik. ICA Stop är en föregångare inom dagligvaruhandeln, här fokuserar vi på att våra kunder ska få en bra upplevelse. Att handla ska vara en stund att se fram emot snarare än något nödvändigt som måste göras. För att lyckas med det har vi brutit nya vägar när det gäller service, sortiment och butiksstruktur. Det dom framförallt skiljer oss från andra butiker är våra medarbetare och deras fantastiska engagemang, här finns hög service och specialistkompetens. Hållbarhet är oerhört viktigt för oss, vi är Sveriges mest miljömärkta butik.Nu behöver vi en ny passionerad medarbetare. Är det du?

Varför jobba hos oss?

  • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser bildar den bästa stjärnhimlen.
  • Vi erbjuder friskvård, tillgång till företagshälsovård och personalrabatter.
  • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra.
  • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor.
  • Vi levererar kvalitet i allt vi gör!
  • Du får jobba med de bästa råvarorna i en fantastisk miljö.

Vem söker vi?

Nu behöver vi en engagerad kallskänka som vill arbeta i ett team där kunden alltid är i fokus, och där hög service och kvalitet gör både kunderna och oss själva glada och nöjda. Du kommer att kommunicera direkt med våra kunder och ansvara för vår cateringverksamhet. Som kallskänka arbetar du tillsammans med vårt varmkök men du ansvarar för det kalla köket. Att du har ett brinnande intresse av matlagning och råvarusammansättning ser vi som en självklarhet. Vi söker dig som brinner för kvalitet i alla led: bra råvaror, spännande smakkombinationer, snygga upplägg, och som ständigt söker ny inspiration och nya influenser.

Tjänsten är heltid 38,15 timmar/vecka. Arbetstiderna varierar, och kvällar och helger kan ingå i schemat.

Krav

Du har utbildning inom branschen och har minst tre års erfarenhet av att arbeta inom kallskänk. Du har god vana i HACCP, kontroll över kostnader och intäkter, samt strävar dagligen efter att ständigt förbättra och utveckla verksamheten. Som person är du flexibel, noggrann, serviceinriktad och en god lagspelare.

Välkommen in med din ansökan! Vi ser fram emot att träffa dig!

Skicka in din ansökan till jobbahososs@icastop.com och märk mailet med Kallskänka.

Kontakt

Andreas Paulsson

Skicka in din ansökan till jobbahososs@icastop.com och märk mailet med Kallskänka.

Täby

ICA Stop

Bergtorpsvägen 43B, 183 64 Täby, Sverige

jobbahososs@icastop.com